Scopul nostru este sa oferim clientilor servicii de calitate, promptitudine si seriozitate la preturi accesibile comparativ calitate / pret.

Prezentare companie

TELKOM SYS este o firma infiintata in anul 2003, in judetul Sibiu. Firma a inceput cu montajul de sisteme de alarma, automatizari, interfoane, ajungand ca, in prezent, datorita cerintelor pietii, sa presteze o gama variata de servicii si montaje: sisteme de alarma si control acces, interfoane si videointerfoane, sisteme de supraveghere video, sisteme de pontaj angajati, sisteme de avertizare si stingere incendii, automatizari porti si usi de garaj, sisteme de parcare cu plata, bariere stradale, bolarzi retractabili, usi de garaj si sisteme industriale.

Toate acestea au fost posibile datorita conducerii firmei care, de-alungul anilor a investit continuu in dezvoltarea firmei prin angajati, cursuri de formare la furnizori si parteneri, specializari, echipamente si aparatura conforma cu ultimele cerinte in domeniu.

Prezentare companie
Experienta si profesionalism

Experienta si profesionalism

Astazi, cu o experienta de peste 15 ani, firma noastra poate onora orice montaj de sistem de alarma, automatizare, usa sau alt echipament din portofoliul de produse, indiferent de complexitatea lucrarii.

In momentul de fata firma noastra are angajati calificati si specializati in acest gen de lucrari si suntem in plina expansiune.

Firma a pus accentul pe seriozitate, pregatire si satisfacerea clientului final. De aceea, personalul firmei este constant instruit, autorizat si certificat pentru lucrarile prestate, urmarindu-se astfel calitatea si garantia lucrarii finale.

Partenerii nostri sunt firme de renume in aceste domenii. Amintim doar o parte dintre ei: Electra, Hormann, Bft, Gunther Tore.

Dotari si utilaje

Firma dispune de masini si ateliere mobile - echipate cu tot ceea ce este necesar la un montaj sau interventie, fie ca este vorba de sistem de alarma, supraveghere video ori montaj usi de garaj sau bariere.

Toate instrumentele, aparatele si echipamentele necesare sunt la indemana personalului pentru un montaj rapid si profesional.

Acreditari/Certificari

galerie foto