SERVICII PROIECTARE SISTEME AUTOMATIZARE

 

Echipa noastra de specialisti impreuna cu colaboratorii nostri va pot ajuta in realizarea proiectului tehnic pentru instalatiile si automatizarile efectuate, astfel incat sa beneficiati de un calcul corect si optim al materialelor, furnizandu-va totodata solutia optima pentru Dvs.

Cea mai importantă parte a unui nou sistem de automatizare este faza de proiectare. Este esențial ca sistemul de automatizare  să fie proiectat corespunzător din start, pentru a ne asigura că va fi eficient și fiabil. Vom comunica cu dumneavoastră pe parcursul procesului de proiectare pentru a ne asigura că cerințele dumneavoastră sunt îndeplinite.

Echipa noastră are experiență în activitatea de proiectare în domeniul automatizarilor si al sistemelor de instalații electrice. Instalațiile sunt proiectate sistematic, riguros și verificate atent astfel încât să permită implementarea optimă în practică.

Noi vă oferim  proiectarea, dezvoltarea si supravegherea întregului proiect. Verificam precizia și calitatea producției, asigurând punerea corectă în funcțiune a întregului echipament. De asemenea, va furnizam toate documentele necesare.

Realizam aplicatii atat dupa proiectele proprii, cat si in functie de ideile dumneavoastra.

Proiectare sisteme automatizare

Alte servicii

Instalare sisteme alarma, supraveghere video, montaj usi

Instalare sisteme alarma, supraveghere video, montaj usi

Instalarea, montajul si punerea in functiune sunt prestate de catre personalul nostru calificat!

Detalii
Mentenanta echipamente montate

Mentenanta echipamente montate

Orice echipament sau sistem are nevoie de o intretinere periodica!

Detalii
Service echipamente securitate si acces

Service echipamente securitate si acces

Pentru toate echipamentele achizitionate oferim Service in garantie si post garantie

Detalii