Societatea noastra comercializeaza si monteaza sisteme de parcare individuala. Acestea reprezinta alegerea potrivita pentru orice utilizator care doreste rezervarea propriului loc de parcare.

Sisteme  de parcare individuala
Sisteme  de parcare individuala

Sistemul de parcare individuala - este un sistem de blocare a locului de parcare care, are incorporate unitatea de control si sistemul antistrivire. Fiind conceput din otel inoxidabil de foarte buna calitate poate sustine greutatea unui autoturism.

In cazul fortarii acestui sistem de blocare, bratul sistemului de parcare revine in pozitia initiala. Actionarea intregului sistem se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzii, utilizatorul nemaifiind nevoit sa se dea jos din masina pentru actionarea bratului sistemului. Cu acest sistem,va pastrati locul de parcare rezervat, cu un maxim de confort!

Sistemul de parcare individuala se remarca prin design inovator, rezistenta ridicata datorita calitatii materialelor si confortul in actionare.

Acest sistem poate fi amplasat in aproape orice spatiu de parcare intrucat are incorporat un panou fotovoltaic, care asigura alimentare cu energie electrica, fara a mai fi nevoie de conexiunea la reteaua electrica nationala.

ALTE SOLUTI

Automatizari – uz rezidential
Automatizari – uz rezidential

Automatizari – uz rezidential

Automatizarile sunt impartite in functie de domeniul de aplicatie in 2 zone: industrial si rezidential

Detalii
Statia de iesire
Statia de iesire

Statia de iesire

O solutie de fluidificare a traficului o reprezinta parcarile: cu cat sunt mai accesibile si mai bine gestionate, cu atat timpul dvs. petrecut in masina pe drumuri este mai scurt.

Detalii