Sistemele de avertizare și alarmare in caz de incendiu salveaza vieti si bunuri materiale prin asigurarea detectiei in faza incendiilor.

Apariția unui incendiu este un eveniment aleatoriu și neprevăzut. Din acest motiv avertizarea acestuia în timp util este necesară. Sistemele care detectează începutul unui incendiu folosesc senzori speciali de fum, temperatură sau flacără în funcție de risc. Activarea alarmei se poate face automat prin intermediul senzorilor de detecție sau manual prin intermediul unor butoane de avertizare manuală de incendiu.

Sistemul antiincendiu este proiectat sa ramana in functiune un anumit timp,  functie de tipul si importanta obiectivului, dupa declansarea incendiului. In tot acest timp centrala  antiincendiu este responsabila de realizarea mai multor comenzi si monitorizari: comanda sistemul de evacuare a persoanelor in caz de incendiu, comanda sistemul de evacuare al fumului si a gazelor fierbinti, comanda sistemelor de stingere si limitare a incendiilor, etc..

Utilizarea acestor sisteme este vitală pentru asigurarea siguranței persoanelor din spațiile protejate și pentru reducerea la minim a pagubelor materiale.

Pentru detecția și semnalizarea incendiilor comercializăm si instalăm următoarele tipuri de sisteme:

  • Analogice adresabile sau convenționale;
  • Detecție pe bază de temperatură, căldură, optice, infraroșu sau aspirație și testare aer

Pentru  mai multe detalii va rugam vizitati  www.firesys.ro

 

Sisteme de avertizare si stingere incendii
Sisteme de avertizare si stingere incendii
Sisteme de avertizare si stingere incendii

Sisteme de avertizare si stingere incendii

Pe langa obligativitatea din partea legii referitoare la institutii, putem sa ne montam in resedinte sisteme de avertizare, detectie si stingere a incendiilor

Detalii

Alte solutii

Automatizari cai acces

Automatizari cai acces

Automatizarile se folosesc in uz industrial si uz rezidential, fie ca vorbim de motoare, sisteme de inchidere-actionare sau culisare a usilor, portilor sau barierelor.

Detalii
Sisteme de parcare cu plata

Sisteme de parcare cu plata

O solutie de fluidificare a traficului o reprezinta parcarile. Va oferim sisteme integrate de gestionare a parcarilor cu plata profesionale.

Detalii
Sisteme de parcare individuala

Sisteme de parcare individuala

Va oferim solutii de parcare individuala moderne si fiabile, destinate atat pentru companii dar si pentru zonele rezidentiale

Detalii