Societatea noastra comercializeaza și montează sisteme de parcare individuală. Acestea reprezintă alegerea potrivită pentru orice utilizator care dorește rezervarea propriului loc de parcare.

Sistemul de parcare individuală – este un sistem de blocare a locului de parcare care, are încorporate unitatea de control și sistemul antistrivire. Fiind conceput din oțel inoxidabil de foarte bună calitate poate susține greutatea unui autoturism.

În cazul forțării acestui sistem de blocare, brațul sistemului de parcare revine în poziția inițială. Acționarea întregului sistem se realizează cu ajutorul unei telecomenzii, utilizatorul nemaifiind nevoit sa se dea jos din masina pentru actionarea bratului sistemului. Cu acest sistem,va pastrati locul de parcare rezervat, cu un maxim de confort!

Mai multe detalii

Sistemul de parcare individuală se remarcă prin design inovator, rezistența ridicată datorită calității materialelor și confortul în acționare.

Acest sistem poate fi amplasat în aproape orice spațiu de parcare întrucât are încorporat un panou fotovoltaic, care asigură alimentare cu energie electrică, fără a mai fi nevoie de conexiunea la rețeaua electrică națională.

Sisteme de parcare individuala

Alte solutii

Automatizari cai acces

Automatizari cai acces

Automatizarile se folosesc in uz industrial si uz rezidential, fie ca vorbim de motoare, sisteme de inchidere-actionare sau culisare a usilor, portilor sau barierelor.

Detalii
Sisteme de avertizare si stingere incendii

Sisteme de avertizare si stingere incendii

La institutii, este obligatoriu! Pentru noi, decizia ne apartine: putem monta in resedinte sisteme de avertizare, detectie si stingere a incendiilor

Detalii
Sisteme de parcare cu plata

Sisteme de parcare cu plata

O solutie de fluidificare a traficului o reprezinta parcarile. Va oferim sisteme integrate de gestionare a parcarilor cu plata profesionale.

Detalii