Usi industriale

Usi sectionale, usi rulou, grilaje rulou, usi rapide, usi rapide din pvc (usi rapide din pvc cu deschidere pe orizontala si usi rapide din pvc cu deschidere pe verticala), usi de hangar, usi sectionale compacte, usi termoizolante si frigorifice, porti autoportante– toate aceste sisteme de usi industriale le gasiti in pachetul pe care vi-l punem la dispozitie.

Oferim soluții personalizate pentru fiecare aplicație: de la ușile cu uși pietonale înglobate fără praguri, pentru o traversare confortabilă, până la ușile complet vitrate, cu protecție  la zgârieturi.

In trecut sistemele de porti si usi industriale aveau doar functia de a inchide accesul in cladiri. Astazi cerintele depasesc cu mult aceasta idee: design-ul, izolarea termica si fonica, finisajul, viteza de deschidere, rezistenta in timp si securitatea sunt numai cateva dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca.

Usi de garaj

Va oferim o gama larga de usi de garaj, unele dintre cele mai fiabile si rezistente usi de garaj construite pentru dotarea caselor, garajelor si parcarilor.

Ceea ce noi recomandam la usile de garaj: confortul si usurinta utilizarii, durata de viata, siguranta, etansarea elastica pe toate cele patru laturi.

Ușile multifuncționale din oțel și oțel inoxidabil sunt adecvate pentru numeroase utilizări în interior și exterior. Ușile cu 1 și 2 canaturi se montează peste tot acolo unde sunt necesare elemente de ușă robuste. Cu numeroase funcții suplimentare precum protecție împotriva incendiilor și fumului, izolație fonică sau protecţie împotriva efracţiei.

Usi industriale si de garaj

Alte solutii

Automatizari cai acces

Automatizari cai acces

Automatizarile se folosesc in uz industrial si uz rezidential, fie ca vorbim de motoare, sisteme de inchidere-actionare sau culisare a usilor, portilor sau barierelor.

Detalii
Sisteme de avertizare si stingere incendii

Sisteme de avertizare si stingere incendii

La institutii, este obligatoriu! Pentru noi, decizia ne apartine: putem monta in resedinte sisteme de avertizare, detectie si stingere a incendiilor

Detalii
Sisteme de parcare cu plata

Sisteme de parcare cu plata

O solutie de fluidificare a traficului o reprezinta parcarile. Va oferim sisteme integrate de gestionare a parcarilor cu plata profesionale.

Detalii